SUSHI & VEGA ZALTBOMMEL

SUSHI & VEGA ZALTBOMMEL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 247 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi & Vega Zaltbommel. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 0:10 Perfect.
30 jun 2022 om 12:36 We hadden wat dingen veranderd dat koste wat extra geld, mevrouw had mij daarvoor gebeld en ik ging akkoord mevrouw vroeg of ik het gepast kon betalen ik zei nee, dus ze zou de bezorger wat wisselgeld meegeven. Uiteindelijk geen wisselgeld gezien
24 jun 2022 om 18:49 Poke bolws zijn vers en heerlijk. Aangezien dat ik niet in Zaltbommel woon thuisbezorging was nog mooi op tijd.
21 jun 2022 om 11:13 Sushi: prima Bezorging: op de aangegeven tijd Voor herhaling vatbaar!
20 jun 2022 om 21:40 Pokebowl chicken was zeker goed, mag iets meer saus bij. De verhoudingen waren goed.
20 jun 2022 om 13:15 Zeer verse sushi en goed warme bijgerechten! Alles heel smakelijk, een aanrader!
11 jun 2022 om 20:35 Online de bestelling gedaan en gevraagd om om 17.45 uur te bezorgen. Stipt op die tijd werd de bestelling bezorgd. Heerlijk gegeten!
7 jun 2022 om 22:18 Zeer tevreden met mijn bestelling. De bestelling kwam voor de aangegeven tijd binnen! De Pokebowl was erg lekker en rijkgevuld. De crispy chicken was erg lekker, een van mijn favoriet! Heerlijk van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!
6 jun 2022 om 19:57 Bezorgtijd was helaas 120 minuten (waarschijnlijk doordat het een regenachtige tweede pinksterdag was). Het was gelukkig erg lekker, goede kwaliteit! En nog warm ondanks de lange bezorgtijd
6 jun 2022 om 11:58 Helaas ondank om 1315 besteld zodat de bestelling om 1830 bij ons zou zijn, toch pas, om 1930 de bestelling gekregen. Ook niet echt warm
5 jun 2022 om 20:38 Na 2,5 uur nog steeds geen bezorger gezien...